lauantai 2. helmikuuta 2013

Haaste: 11 asiaa

Rouva K heitti minua haasteella, jonka tavoitteena on uusien kivojen (alle 200 seuraajan) blogien löytäminen ja tunnetuksi tekeminen. Kiitos ja kumarrus!

Blogihaaste

Kerro itsestäsi 11 satunnaista asiaa. Vastaa myös 11 kysymykseen, jotka haasteen antaja on esittänyt. Välitä haaste 11 uudelle blogille ja esitä heille 11 kysymystä. Ei takaisinhaastamista.

11 satunnaista asiaa minusta

1. Kävin kuluneella viikolla ensimmäistä kertaa elämässäni intialaisessa päähieronnassa.

2. Minulla oli maitohammas vielä lukiossa (josta olin autuaan tietämätön ennen kuin hammaslääkärini kertoi siitä minulle). Hammas poistettiin, ja sain hetkeksi hammasraudat ja niskavedon, jotta pysyvä hammas mahtui puhkeamaan.

3. Liekö yhteydessä edelliseen, mutta minulla ei ole koskaan ollut hampaissa reikiä.

4. Haluaisin oppia sienestämään jonkun kokeneen sienestäjän opastuksella.

5. Luen aina kaikki Jessica Simpsonia koskevat jutut, missä ikinä niihin törmäänkään.

6. Vesisade on minusta kivempi kuin lumisade.

7. Olen ollut potilaana ambulanssissa.

8. Haluaisin oppia Photoshoppaamaan.

9. Kuumottavin paikka, jossa olen ikinä ollut, on Death Valley keskellä kesää.

10. Olen pelannut rahapelejä Las Vegasissa.

11. Tykkään siitä, että jalkapohjiani kutitetaan.

Vastaukset Rouva K:n 11 kysymykseen

1. Miksi kirjoitat blogia?
Jotta minulla olisi harrastus, joka onnistuu suht vaivattomasti vauva-arjenkin keskellä.

2. Mihin mielestäsi perustuu blogin pitämisen jatkuvasti kasvava suosio?
Suosio lienee osin itseään ruokkivaa: kun blogeja on paljon ja vähän kaikilla, kynnys sellaisen perustamiseen on matala muillakin. Ja onhan blogi kätevä viestintäkanava. Se on helppo perustaa pitkäksi tai lyhyeksi aikaa, ihan millaisen aihepiirin ympärille tahansa, ja sillä tavoittaa muita samoista asioista kiinnostuneita. Blogin pitämiseen houkuttaa varmaan myös niiden saama mediahuomio ja mahdollisuus erilaisiin markkinointiyhteistöihin, jos on sellaisesta kiinnostunut.

3. Miten keksit blogikirjoitustesi aiheita?
Joskus aihe kävelee vastaan helposti arkisen sattumuksen muodossa, joskus taas mietin pitkäänkin, mistä kirjoittaisin. Joskus mieleeni nousee vain aihio, josta alan kirjoittaa katsoakseni, syntyykö siitä jotakin. Minulla on blogin luonnoksissa varmaan parisenkymmentä tekstiä, joista useimmista tuskin tulee koskaan mitään sen kummempaa.

4. Luetko ja jos, niin mitä? Mitä juuri nyt?
Luen! Lähes genreä kuin genreä, mutta enimmäkseen tositarinoita sekä historiallisia ja romanttisia romaaneja, laadusta hömppään. Juuri nyt menossa on totaalinen hömppä, Kate Jacobsin Lohturuokaa, jonka ostin joulun alla alesta vajaalla neljällä eurolla. Se ei ole mielestäni erityisen hyvä, mutten raski jättää sitä keskenkään. Se on myös parantunut loppua kohden.

5. Jos saisit päättää aivan vapaasti, mitä tekisit työksesi, mitä se olisi?
Opettaisin joogaa (jos nyt kaikkein utopistisimmasta aloitetaan...).

6. Jos saisit syödä loppuelämäsi vain yhtä ruokaa, mikä se olisi?
Ranskanperunoita. Sisäinen kulinaristini tässä, hei.

7. Tärkein tavarasi?
Kännykkä.

8. Tärkein ihmisesi?
Poikani. Perheeni noin yleisesti ottaen.

9. Mottosi?
Tämä on jostakin virrestä eikä varsinaisesti mikään motto, mutta: päivä vain ja hetki kerrallansa. Siihen ei liity mitään sen kummempaa kuin että elämää kannattaisi elää tässä ja nyt, turhia tulevia murehtimatta. Nykyhetkeen keskittyen. Se on minulle vaikeaa.

10. Suurin unelmasi?
Voi, tähän on vaikea vastata... Valitsen tähän jotakin todella kepeää, jotta en uppoudu liian syntyihin ja syviin. Sanotaan siis vaikka, että vatsalihasten takaisin saaminen.

11. Mitä voisit tehdä päästäksesi lähemmäs sen toteutumista?
Aloittaa vatsalihasliikkeiden säännöllisen tekemisen (päivittäin). Joko iltaisin pojan nukkumaan mentyä tai keksimällä siitä jonkun hauskan leikin päivällä. Kun lihaksen ovat tarpeeksi vahvat, voisin aloittaa taas pilateksen.

Lopuksi minun kuuluisi haastaa vielä 11 muuta bloggaajaa. Kaikki lukemani tähän kategoriaan kuuluvat blogit on kuitenkin jo haastettu, joten ketju päättyy osaltani tähän. Tylsää, eikö. Jotta idea ei kuitenkaan menisi ihan kokonaan hukkaan, linkitän tähän blogit, jotka olisin haastanut ellei niin olisi jo tehty:

Bébétalo
Epätäydellinen nainen
Kahdesta kolmeksi
Lapsen tahtiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti