sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Pakkaspäivä kaupungilla

Muhvi tositoimissa

Lähdimme tänään koko perheen voimin päiväkävelylle keskustaan. Eilen hankittu muhvi pääsi myös mukaan ja arvoiseensa testiin. Pakkasta oli rapsakat ja juuri sopivat 10 astetta.

Puuhka eristi lämmön hyvin. Miehellä ei ollut sen sisässä hansikkaita lainkaan, ja itsekin ajattelin jatkossa ottaa mukaan korkeintaan jotkut ohuet sormikkaat, kynsikkäät tai ranteenlämmittimet hihansuuta tiivistämään.

Kun pakkasta on enemmän, voinee hanskoja paksuntaa, mutta en usko kämmenten palelevan tämän sisässä kovinkaan helposti - jos lainkaan. Aika passeli hankinta talviolosuhteisiin! 

Keskusta ja varsinkin nämä vanhemmat korttelit ovat talvivalaistuksessaan ihanan tunnelmallisia. Saavat odottamaan joulua ja tietysti tuovat piristystä pimeyteen ihan muutenkin. Kuva kertoo tässä tapauksessa niin paljon vähemmän kuin paikalla oleminen, mutta näkymä Kauppatorilta Senaatintorille oli kaunis. Niin kaunis.


Nyt väsyttää hurjasti, eli iltapesujen ja iltapalojen kautta nukkumaan. Hyvää yötä!

4 kommenttia:

  1. Kaunis tuo kuva. Helsinki on kyllä niin kaunis talvellakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sara! Niin se on. Nämä pienet poikkikadut Senaatintorin reunoilla on mun mielestä aina tosi tunnelmallisia ja kauniita. Välillä toivoisi, että samanlaisia ois muutama lisääkin siinä samassa :)

      Poista